Search
  • filadelfiaeydehavn

Det er helt utrolig

  1. Tenk at vi får oppleve at hele Norge stenger. Butikker, spisesteder, kinoer og menigheter. Jeg har aldri tenkt på at dette kunne skje. Det er mange som kommentere at dette er å overdrive, “tross alt dør flere av vanlig influensa”. Det er et dårlig argument for å utsette andre for direkte livsfare. Det er som å si at: “Jeg skal begynne å bruke narkotika fordi det er farligere å kjøre bil...” Det er en helt spesiell situasjon vi er i nå. Vi ser rundt oss at verden “faller i grus”. Mange finner paralleller i Johannes Åpenbaring om de siste tider, og det er ikke fritt for at mange predikanter og andre utlegger det ene skrekk scenariet etter det andre. La meg minne deg om året 1999. Det var ikke få som gjorde det samme da. Det skjedde ingenting da år 2000 kom, og jeg er ganske sikker på at vi kommer til å komme til hektene etter dette også. Det er en av de tingene vi som mennesker er særdeles gode til.

  2. Jesus sa at han skulle komme igjen, og at vi ikke kunne vite tidspunktet for dette, og det kan hende at dette virusutbruddet er en del av den store sammenhengen som vil gjøre at Jesus kommer igjen. Det kan vi ikke vite. Det vi derimot KAN vite er dette: Fred etterlater jeg dere. Min fred gir jeg dere. Ikke som verden gir, gir jeg dere. “La ikke deres hjerte forferdes, og la det heller ikke gripes av frykt”. Johannes evangeliet 14. 27.

  3. Det som er viktig å huske på er at Jesus gir oss av sin fred. Den fredspakten som ble inngått da han gav sitt liv for alle mennesker på jord. Om den får råde midt i ditt og mitt hjerte så har vi ikke noe å frykte. Kanskje denne perioden, da det er litt kaos og alt er stengt, bli til en stor velsignelse der vi får tid, takket være et lite virus, til å søke Herren, lese i ordet og be for venner og kjente.

  4. Når søndagen kommer og du ikke kan gå på møte eller gudstjeneste vil jeg utfordre deg til å la være å se på tv, enten nyheter om korona eller kristenTV, men å søke Ham for deg selv. Etterpå kan du ta noen telefoner og snakke lenge og godt med folk du ikke treffer så ofte, og dele en kopp kaffe, ja dere må jo lage deres egen hver for dere, men ta god tid. Bruk fornuften og vask henda, ikke host på noen og for all del la vær å hamstre inn mat, om du ikke skal flykte til fjells å bli der til sommeren. Som de sa i England under krigen: KEEP CALM & CARRY ON.


3 views0 comments
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now